مراحل تصفیه آب و انتقال آن

مراحل تصفیه آب و انتقال آن

قالب مقاله:    ورد  (word)

تعداد صفحات: ۱۸  صفحه

توضیحات:

مراحل تصفیه آب و انتقال آن آماده شده  در قالب فایل word  ورد (doc)  به راحتی نام خود را نوشته و پی دی اف ذخیره نمائید جهت پودمان کاربرد و اصول نگهداری لوازم خانگی درس آشنایی با سیستم برق،گاز وآب خانه و نکات ایمنی وفنی پودمان کاربرد و اصول نگهداری لوازم خانگی برای دیدن توضیحات تکمیلی روی بیشتر  در آخر مطلب کلیک کنید جهت دانلود فایل روی لینک زیر کلیک کنید.

 
RIAL 40,000 – پرداخت ودانلود

مراحل تصفیه آب و انتقال آن

مقدمه

تصفیه آب یک امر حیاتی و اساسی برای حیات بشر است. همانطور که می دانید آب یک ترکیب شیمیایی ساده است که در عین سادگی ، خواص پیچیده ای دارد. هر مولکول آب از یک اتم اکسیژن و دو اتم هیدروژن تشکیل شده است. آب برای سلامتی و رفاه انسان ضروری است و بدون آب حیات بر روی زمین وجود نخواهد داشت. بیش از ۷۲ درصد بدن انسان از آب تشکیل شده است.با این وجود آب ، در صورت ناخالص بودن و آلودگی ، می تواند آسیب های جدی به بدن انسان وارد کند و باعث بیماری های گوناگونی شود. آب تصفیه نشده ممکن است حاوی کلر ، سرب ، آرسنیک ، نیترات ، فلوراید ، انگل و باکتری و … باشد که برای سلامتی انسان بسیار خطرناک هستند.آب تقریبا در همه جای کره زمین یافت می شود. منابع تامین آب همانند : رودخانه ها و دریاچه ها حاوی آلاینده های زیادی همچون زباله ها ، گل و لای ، شن و ماسه ، میکروارگانیزمهای بیماری زا و فاضلاب های صنعتی و خانگی هستند. برای اینکه آب رودخانه ها و دریاچه ها قابل استفاده برای آشامیدن باشد ، نیاز به مراحل مختلف می باشد. امروزه با پیشرفت تکنولوژی ، روش های مختلفی برای از بین بردن و یا کاهش آلاینده هایی مثل نیترات ها ، آفت کش ها ، فلزات سنگین ، مواد آلی و … حذف طعم نامطبوع آب طراحی شده است .  اگر شما هم مانند برخی از مردم معتقد هستید که نوشیدن آب تصفیه نشده مشکلی برای شما ایجاد نمی کند و یا این پرسش را مطرح می کنید که چرا با وجود اینکه سالهاست از آب معمولی استفاده می کنید و هرگز بیمار نشده اید ، باید بدانید که برخی از بیماری ها نشانه های قابل رویت ندارند اما به این معنا نیست که وجود ندارند. بیماری هایی مثل هپاتیت ، فلج اطفال و … که توسط تک یاخته ها ، ویروس ها ، باکتری ها و انگل ها به وجود می آیند.نکته دیگر این است که برخی از آلاینده های موجود در آب آشامیدنی ، اثرات منفی خود را در دراز مدت و پس از گذشت ۱۰ الی ۱۵ سال نشان می دهند. بعنوان مثال آلاینده هایی مثل سرب اگر در آب آشامیدنی باشند ، روی هوش بچه ها تاثیر مستقیم گذاشته و باعث افت تحصیلی و عدم موفقیت آنها در مقاطع زندگی خواهند شد و این از جمله آثاری است که بلافاصله پس از مصرف اثر خود را نشان نمی دهد.

 

مراحل تصفیه آب و انتقال آن

مراحل تصفیه آب و انتقال آن

آب مورد نیاز به اندازه کافی و کیفیت مطلوب برای ادامه حیات بشری بسیار ضروری است انسانها از همان ابتدا به اهمیت فراوان آب پی برده بودند و تمدنها پیرامون منابع آبی به وجود آمده اند که علاوه بر تامین نیازهای حیاتی قادر به رفع نیازهای کشاورزی و حمل و نقل بوده اند.

انسانهای اولیه از طریق حواس فیزیکی نظیر بینایی و چشایی و بویایی کیفیت آب را می سنجیدند.

خصوصیات آب آشامیدنی

شناسایی ویژگی هایی که در فرآیند تصفیه آب شرب ضروری به نظر می رسند و بایستی با استانداردهای موجود مطابقت داشته باشند عبارتند از:

ویژگی های فیزیکی آب اشامیدنی

الف) جامدات معلق

ب) کدورت

ج) رنگ

د) طعم و بو

و) دما

خصوصیات آب آشامیدنی

ویژگی های شیمیایی آب آشامیدنی

ادامه مقاله در فایل پیوست دانلود کنید…

 

مراحل تصفیه آب و انتقال آن

 

مروری کوتاه بر تاریخچه تصفیه آب

انتخاب محل تصفیه خانه:

مراحل مختلف تصفیه آب

مراحل تصفیه آب

انواع آشغالگیر

کنترل جلبک ها

انواع هوادهی

الف) هوادهی پاششی (Spray Aeration)

 ب) هوادهی آبشاری (Cascade Aeration)

ج) هوادهی چند سینی یا با ریزش آب

د) هوادهی با تزریق هوا (Diffused Air Aeration)

ذ) هوادهی فواره ای     (Jet Aeration)

مقطع حوضهای ته نشینی اکسیلا تور

 انعقاد

مراحل انعقاد شامل:

نتیجه گیری

پیشنهادات

منابع و مآخذ

 

مراحل تصفیه آب و انتقال آن

دیدگاه خود را به ما بگویید.